Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miről szól a játék?
A játék Németországban játszódik. Egy kamionsofőr bőrébe bújhatunk, akivel bejárhatjuk az egész országot és különféle árukat szállíthatunk, pénzt keresve ezzel. A megszerzett pénzen fejleszthetjük kamionunkat, vagy akár egy saját cég alapítására is gyűjthetünk.

Mik a játék rendszerkövetelményei?
Minimum követelmények:
AMD Athlon/Intel Pentium 2,4 GHz processzor vagy jobb, Windows XP/Vista, 1 GB RAM, 128 MB GeForce 4/ATI 8500 videokártya, 16 bites hangkártya, DVD olvasó, DirectX 9.0c/DirectX 10 kompatibilitás.

Mely városok találhatóak meg a játékban?
A játékban a következő 18 város található meg: Berlin, Bréma, Dortmund, Duisburg, Düsseldorf, Drezda, Erfurt, Frankfurt am Main, Magdeburg, Hamburg, Hannover, Kiel, Köln, Lipcse, München, Nürnberg, Rostock, és Stuttgart.

Milyen kamionokat vezethetünk a játékban?
A játékban megtalálhatóak a Euro Truck Simulator-ből már ismert járművek. Ezeken kívül vannak még eredeti licensszel rendelkező MAN kamionok, emellett pedig DAF kamionok DAV néven, Iveco kamionok pedig Ivedo néven.

Hogyan tudok modokat adni a játékhoz?
A játékhoz tartozó modok .scs kiterjesztésű fájlok, amiket a Dokumentumok mappán belül a German Truck Simulator könyvtár mod mappájába kell helyezni. Egyelőre nem sok helyről lehet letölteni modokat, de a legtöbb Euro Truck Simulator mod itt is működik.

Hogyan tudok a játékba saját zenét rakni és hogyan tudom lejátszani?
A zenéket a Dokumentumok mappa German Truck Simulator könyvtárában lévő music mappába kell rakni, de előbb .ogg formátumba kell őket konvertálni, ugyanis a játék csak ezt ismeri fel. Az interneten rengeteg ingyenes és fizetős program található, ami hangfájlokat tud .ogg formátumba konvertálni. A játékban alapesetben az R billentyűvel lehet előhozni az ablakot, ahol le lehet jétszani a zenéket.

Oszd meg a Citromail-lel!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.